HTML

agci

Friss topikok

  • agci: hohoho!!! csak ne olyan sietősen!!!! mit jelent az, h elapadt? magától? (2009.10.12. 23:22) így van?
  • agci: @Simon Gábor: szia! igen, BGF turizmus, remélem tetszeni fog:) köszi szépen! (2009.07.24. 16:19) Best ever
  • agci: megadjam az én jelszómat meg felhasználónevemet?? illetve nem tudom a jelszavam, elmentette a lapt... (2009.07.09. 10:17) életünk képe:D
  • agci: gratulálok KSZ-nek!!! ügyi a gyerek:) és ezer kösz a képekért, gyönyörűek, az egész femili!!!:):) ... (2009.07.06. 11:42) Zoltán Erika és a Balatoni nyár Münchenben
  • agci: elmondanám h lebasztalak volna, ha lett vna netem....és szégyelld magad, nem helyén való! Réka akk... (2009.06.22. 00:50) viva Deutschland (...vagy mi a péló*)

Linkblog

Ehhez a bejegyzéshez egyetlen személy fűzhet kommentet, neki viszont kötelező:)

agci 2009.03.04. 23:59

AND THE RIVERS OF...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agci.blog.hu/api/trackback/id/tr97982203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pseudoo 2009.03.06. 14:40:43

BABYLON!!! :DD Figyi, mikor húzol már haza?
Hiányzol.

Zsófi (Skót részről) 2009.03.09. 10:53:31

Fasz kivan csajok.
Suliban vagyok, halal unalom a kobon, elvileg IT oram van , ami abbol all, h emailezek , mer mar van ecdl em , akkor meg mondtam h szalljanak le rolam , nem fogom megcsinlni az advanced et, mer nem vagyok kocka CSABI:) , jaj, Nyuszi megint ugy hianyzik mint az allat ( nem kellenek a beszolasok, h zsofi ha hazajossz akkor megint egyutt lesztek e, mert ugyis talalkozunk .. remelem.)
Husom? Most akkor te hazajosz ugye aprilisban , megorulk ha nem , gabi is 21 en megy haza, pont elkerulom. En 1-12 ig leszek otthon, de mint mar irtam TBre , az 1 es uccso nao nem szamit, foleg h pesten is leszek 2 napot annuskat megnezni a tavasz ebredeseben , ami bizstosan csodalatos lesz es sirni is fogok. Szal ha nem josz haza akkor tutira depis leszek , haza kell jonnod, ne legyel csoro , sporolos magyar aki nem jon haza mer nincs total ingyen a jegy. En se szivesen vettem jegyet, meg nuszozok 3 orat es csovezek fel napokat, de muszaj. Mert gecire hianyopztok. Bocs ha neha felcserelem az zy t, de itten ilyen szarok vannak.
Inkabb gyere haza mint nightwishra menj. Jaj , hat itt volt a KILLERS penteken , a jegz 80 font koruli volt, es nagyon hamar elfogzott. Egyik Chilei baratom (Brian/kivel a legjobb orultem ntancolni, mer nem a seggedet fogja, mint egy pasi, hanem ugh megtancoltat, h elszedulsz, aztan elkap, mielott a foldon koppanna az okos fejed. )meg mondta egyik nap h , ha nagyon akarok meg tud szerezni 100 ert, de monmdtam , majd legkozelebb. MOndjuk ha a DREAM THEATER jonne akkor nem gondolkodnek h van e ra penzem , akar meg kolcson is kernek a kovetkezo fizuig. Oasis meg tavaly nov ben volt vagy ilesmi, es 10 perc alatt elfogytak a jegyek a neten. Szal errol ennyit , eljen a technika, mikor minden felgyorsul , zsofika meg lemarad. Jaj PInk biztos nagyon fasza lesz. HAVE FUN GIRLS
Nah, most irt a feka, h szerdan talizunk, valami Enigma clubba ami nem tom hol van pedig 2 percre van tolunk a google szerint. mindegz, remelem fancy, mer a ila rucit akarom felvenni, amit ti meg nem is lattatok, pedig gyonyoru. Jo leszek, lehet nekem is kene valamio hulye tesztet csinalnom. csak meg nem tom mit.
Holnap edzes a kedvenc pasimmal , csak o es en es a kondigepek. Hihetetlen csajok, kondizok, de nem fogyok. Kesz en mar csak ilyen dagi leszek, fogadjatok el az uj toltott galamb zsofit. ( a problema velem van , meg mindig nem tom reduce olni a csokiadagomat es az olaszba elkenzeztet a chef, mindenneap 11 utan kezzdek neki a 20 !!!! fontos lasagne nak vagy pennenek:( szal nyilvan ez meglatszik. )
Na megyek csajok , mer mindjart lejar a gepfogalalsom, es jon ide a skot h " aje, is my compuER ( T nelkul)?! Ez nala zt jelenti h lefoglalta a gepet es huzzak a picsaba. De o igy oldja meg. Hihetteln mennyire szar nyelvtannal beszelnek a skotok ( a fiatalaok).
Sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok s LOVE and PECKS GUYS
C u in APRIL:) only 3 weeks.... whoohoooo
süti beállítások módosítása