HTML

agci

Friss topikok

  • agci: hohoho!!! csak ne olyan sietősen!!!! mit jelent az, h elapadt? magától? (2009.10.12. 23:22) így van?
  • agci: @Simon Gábor: szia! igen, BGF turizmus, remélem tetszeni fog:) köszi szépen! (2009.07.24. 16:19) Best ever
  • agci: megadjam az én jelszómat meg felhasználónevemet?? illetve nem tudom a jelszavam, elmentette a lapt... (2009.07.09. 10:17) életünk képe:D
  • agci: gratulálok KSZ-nek!!! ügyi a gyerek:) és ezer kösz a képekért, gyönyörűek, az egész femili!!!:):) ... (2009.07.06. 11:42) Zoltán Erika és a Balatoni nyár Münchenben
  • agci: elmondanám h lebasztalak volna, ha lett vna netem....és szégyelld magad, nem helyén való! Réka akk... (2009.06.22. 00:50) viva Deutschland (...vagy mi a péló*)

Linkblog

Kupferrot

agci 2009.01.19. 20:39

Hát Jujukám eléggé kíváncsi vagyok arra a pandafijúra, jó lenne meghallgatni a sztorit arról az estéről, mikoron is rám gondoltál, természetesen a jobban érdekel hogy kerültél az ágyába...;)

A "kiskölyökkel" eddig nagyjából minden ok, vannak negatívumok de amíg jó addig jó, nem tervezek nagyon előre, nem tudom még mi lesz belőle, de jól érzem magam vele, egyelőre ennyi:)

Igazából most csak azért írok, mert felkerültem az I-N-T-E-R-N-E-Tre és itt az ideje, hogy lássátok a hajamat. Bár nem adja élethűen vissza és nem is fogta be rendesen a festék, valamennyire mégis rézvörös színe van(mármint a festék neve ez volt) sajnos nem lett olyan élénk sárgarépa színű, mint reméltem, de sebaj:) Plusz sokat kopott, mert a mostani samponom nagyon erős, de valamennyire mégis látszik.

Ja és még egy dolgot szeretnék kérni, de ezt majd főleg anyukámmal priviben, de a lényeg: megőrülök egy kis magyar keresztrejtvényért, úgyhogy könyörgöm küldj(etek) nekem! Az egész annyi, hogy egy nagyobb borítékba belerakni annyi rejtvény újságot, amennyi csak belefér és elküldeni a kicsi Ágikának, pár száz Ft, mert egyet hoztam csak ki magammal(pont a legszarabbat, befejezhetetlen) és most szükségem van még sokra sokra. És ne félj(etek) 10-20-at küldeni egyszerre, nem lesz sok, ígérem:) Na jó, 2 db-nak is nagyon örülök ám!:)

Pussz drágáim, nagy újság nincs, kivéve, hogy Carlotta még mindig elég beteg, suliba nem megy, Ágika egész nap itthon reggel kel és ápolja, mert szereti:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agci.blog.hu/api/trackback/id/tr64889532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rékci 2009.01.21. 20:19:52

Drága egyetlen Ágikámnak nagyon boldog névnapot kívánok.Sokat gondolok rád.Itthon biztos megünnepelnénk a pogóban,hisz juhé pont szerdára esik ! jejeje hiányzol.Holnap indulunk Prágába juhéé!Csinálok egy 4 napos cseh blogot hahaha :D
ui :mi az a kupferrot?

pseudoo 2009.01.21. 23:40:39

Hello drágám!

Boldog névnapot kivánok innen a hideg Budapestről. Remélem jól telnek napjaid, én a holnapi pedagógia-pszichológia szigorlatra próbálom fáradt agyamba nyomni a nevelés és a posztkonvencionális erkölcs 6800-ik aspektusát, nem sok sikerrel. Szép a hajszined, de a képen levő, kissé alulmotivált barátnőidnek üzenem: Néha nem gáz a sok smink :D

Csók: Árpád

Busz D 2009.01.22. 00:05:48

happy nameday azaz guten namentag:D

ich liebe dich. a picsába öt perccel lekéstem a névnapod:(
egész nap tnualok net nélkul anya munkahelyén.
most jottem fel egy percre.
a lényeg a lényeg,elmodntam.
rengeteg puszit kuldok. azért irok ilyen hibásan mert rohadt hideg van aszobámban és lefagytak az ujjaim,ez olyan mint a nyelved,ha tul sok jégkockát eszel!
(L)

Busz D 2009.01.22. 00:07:07

ui: a kupferrot vagy mi a péló a hajszíne valamiylen rosdavörös leeht vagy hasonló kerytésvörös.
süti beállítások módosítása