HTML

agci

Friss topikok

  • agci: hohoho!!! csak ne olyan sietősen!!!! mit jelent az, h elapadt? magától? (2009.10.12. 23:22) így van?
  • agci: @Simon Gábor: szia! igen, BGF turizmus, remélem tetszeni fog:) köszi szépen! (2009.07.24. 16:19) Best ever
  • agci: megadjam az én jelszómat meg felhasználónevemet?? illetve nem tudom a jelszavam, elmentette a lapt... (2009.07.09. 10:17) életünk képe:D
  • agci: gratulálok KSZ-nek!!! ügyi a gyerek:) és ezer kösz a képekért, gyönyörűek, az egész femili!!!:):) ... (2009.07.06. 11:42) Zoltán Erika és a Balatoni nyár Münchenben
  • agci: elmondanám h lebasztalak volna, ha lett vna netem....és szégyelld magad, nem helyén való! Réka akk... (2009.06.22. 00:50) viva Deutschland (...vagy mi a péló*)

Linkblog

Indulás

agci 2008.09.30. 13:56

Az indulásom még kérdéses, vagy vasárnap (08.10.05.) vagy csütörtökön (08.10.09.) megyek. Megismertem a család egyik előző aupair-ét Kingát, aki -minő véletlen- szintén kaposvári!:D Hihetetlen néha mit hoz az élet és milyen kicsi a világ:) Kinga egyébként nagyon kedves és sok mindent elmesélt a családról. A legfontosabb talán, hogy teljesen megbízhatóak, nem kell félnem, hogy elrabolnak vagy eladnak:D Sőt, pont most akarta meglátogatni a családot, ezért ő is velem tart. Neki a hétvége lenne jó, ezért mennénk csütörtökön, én viszont halálra unom magam itthon, és a legtöbb embertől már el is köszöntem, így mennék minél hamarabb, ezért nem biztos, hogy megvárom a jövő csütörtököt. Holnap fizetem ki a jegyet és el is dől, hogy pontosan mikor indulok.

A család egyébként nagyon szimpatikus, két gyerek van, Carlotta 8 éves és nagyon aranyos, beszéltem vele telefonon is, elég félénk volt még de nagyon kedves, és Justin, ő 11 éves lesz, dobolni tanul (Kinga szerint nagy Tokio Hotel fan, de hát melyik mai német fiatal nem az?) és nagy Harry Potter rajongó, szóval asszem lesz közös témánk:P

Frank az apuka hétközben nincsen otthon, egy Frankfurt melletti városban dolgozik hétfőtől péntekig, az anyuka Heike pedig néha késő estig a munkahelyén van pár percre a házuktól, így az én feladatom, hogy a gyerekekre figyeljek és hogy ne legyenek egyedül. Leellenőrizni, hogy megcsinálták- e a házit, mossák meg a fogukat, vacsit adni nekik, és hát főleg, hogy ne bolyongjanak egyedül a lakásban. Van egy gyönyörű kutyájuk Meggy is, akit majd minden nap megsétáltatunk:)

Bemásolom a képeket, amik a család adatlapján vannak fenn, bár elég picik, de legalább valamennyire látszik, hogy kikhez megyek:)

 

 

 

 

 

 

ez egy családi partyn készült, elöl Heike jobbra pedig Frank

 

 

 

Persze majd rakok fel nagyobb képeket is, amint tudok.

Nagyon várom már az egészet, csak furcsa lesz itthon hagyni mindent, a családot, a barátokat és persze a drága Bágzi-mágzit:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bAnykós(L)

 búcsúparty csajokkal:)

  

 ő meg az én kis drága büdösfejűm:):)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agci.blog.hu/api/trackback/id/tr97688926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása